Helsingin keskustaan avataan syyskuussa 2022 upouusi Scandic Helsinki Hub -hotelli, jonka sisätilat on suunnitellut Franz Design Oy. Koska kyseessä oli mittava suunnitteluprojekti, suunnittelutoimisto koki tarpeelliseksi avun tilojen mallinnuksen ja markkinointimateriaalien tuottamisen kanssa.

Franz Design Oy:n suunnittelija Sofia Frantsi kuuli GoVisualista kollegoiltaan, jotka olivat tehneet yrityksen kanssa aiemmin yhteistyötä.

“GoVisualin kanssa oli kaikin puolin kiva tehdä töitä yhdessä. Kommunikointi oli avointa ja mutkatonta. Lisäksi he kykenivät reagoimaan nopealla aikataululla, kun asiakkaalta tuli akuutteja pyyntöjä”, Frantsi kiittelee.

Vaativaa yhteistyötä

Frantsi toteutti Scandic Helsinki Hub -hotellin huoneiden, yleisten tilojen ja kellaritilojen suunnittelun. GoVisual hoiti puolestaan mallinnuksen sekä markkinointimateriaalien valmistamisen loppuasiakkaan käyttöön. Projekti oli Go Visualillle suuri, sillä markkinointikuvia tehtiin yhteensä 25 kappaletta.

“Ulkopuolisen toimijan käyttäminen mallintamisessa ei ole helppoa, sillä meillä on niin vahva näkemys lopputuloksesta. Lisäksi etäyhteydellä kommunikointi tuo omat haasteensa, mutta se on tätä päivää. Löysimme kuitenkin lopulta parhaan tavan edetä ja olimme tyytyväisiä kuvien laatuun”, Frantsi kertoo.

GoVisual toteuttaa 3D-visualisointia ja mallinnusta erikokoisiin projekteihin, joten yrityksellä on vahva ymmärrys myös suuremmista kokonaisuuksista. Yritys toimii aktiivisessa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, suunnittelijoiden ja rakentajien, välillä.

“GoVisual teki yhteistyötä myös suoraan loppuasiakkaamme kanssa, sillä heillä oli erilaisia tarpeita markkinointipuolella kuin meillä suunnittelupuolella”, Frantsi kertoo.

Oikea kumppani on suunnittelijalle arvokas apu

“Oikean kumppanin löytäminen on tärkeää, sillä suunnittelijan ja asiakkaan tarpeet ovat usein erilaisia ja kumppaniyritys joutuu pallottelemaan siinä välissä. Suunnittelijoillamme oli aikaisemmasta yhteistyöstä GoVisualin kanssa hyviä kokemuksia, joten oli helppoa jatkaa heidän kanssaan”, Frantsi kertoo.

Yhteistyö tulee todennäköisesti saamaan jatkoa myös tulevaisuudessa.

“Voin helposti kuvitella tekeväni myös jatkossa yhteistyötä GoVisualin kanssa, etenkin tällaisissa suuremmissa projekteissa, joissa omat kädet eivät riitä kaikkeen. Voin suositella heitä lämmöllä myös kollegoilleni ja muillekin suunnittelijoille. GoVisualilla on mutkaton tapa kommunikoida ja toimia”, Frantsi kiteyttää.

Etsitkö mallinnuksen ja visualisoinnin ammattilaista? Ota meihin yhteyttä!