3D-sisustus

3D-sisustaminen on asuntojen myynnissä helpoin, nopein ja edullisin tapa saada asunto myyntikuntoon. Lähetä meille kuvat, niin me sisustamme ne virtuaalisesti.

Etenkin asuntojen myynnissä 3D-sisustus, eli digitaalinen stailaus on helpoin ja nopein tapa saada asunto myyntikuntoon. Lähetät vain kuvat tyhjästä asunnosta meille, niin me hoidamme kuviin kalusteet. Digitaaliseen stailaukseen käytämme Eurooppalaisia high-end huonekalubrändeja mm: BoConsept, Artek, Secto, Alvar Aalto, Zanotta, Minotti, Poliform.
Jos kalustamattoman kohteen kuvaaminen ei ole mahdollista, voimme toki pienestä lisämaksusta poistaa kuvista vanhat kalusteet, jotta voimme sisustaa tilan uusiksi. Sekään ei siis ole ongelma, jos olet vaikka myymässä asuntoa, jossa on vielä vanhat kalusteet paikoillaan.

Palveluistamme löytyy premium- ja basic-sisustukset.

Basic-tason 3D-sisustukset vain 39,90€ +alv.

Millaisen sisustuksen kuviisi haluat? Saisiko olla modernia, perinteistä, skandinaavista, rohkeaa vai kenties urbaania sisustustyyliä? Sinä valitset ja me toteutamme!
Jos et osaa päättää, voit tietenkin antaa vapaat kädet meille, jolloin ammattilaisemme katsovat mikä tyyli kyseiseen asuntoon sopii.
Jos samalla alueella on useita asuntoja, voi olla järkevää stailata ja sisustaa asunnot useilla eri tyyleillä, jotta asunnot palvelisivat useampia eri kohderyhmiä.
Basic-tason 3D-sisustuksen toimitusaika on n. 24h.

basic esimerkit

Premium-tason 3D-sisustukset vain 89€ +alv.

Digitaalinen stailaus toteutetaan tilaajan määrittelemän tyylin ja erityistoiveiden pohjalta. Lähetä meille kuvat tyhjästä (tai osittain tyhjästä) asunnosta ja kerro toiveesi stailauksen suhteen.

Premium esimerkit

Moderni sisustus:

Tyylikkääseen moderniin 3D-sisustukseen käytämme huonekaluja, joissa on metallia-, lasia-, terästä tai maalaamattomia puuelementtejä. Moderni sisustus on pääosin yksiväristä, jota voimme täydentää tarvittaessa neutraaleilla sävyillä. Joissakin stailauksissa voimme käyttää esim: tyynyjä ja seinävärejä rikkomaan yleisilmettä kirkkaimmilla väreillä – näin saamme luotua upean ja yksinkertaisen yleisilmeen pienillä somisteilla ja yksityiskohdilla.
Before After 3D-sisustus digitaalinen stailaus moderni3D-sisustus digitaalinen stailaus moderni
Before After 3D-sisustus digitaalinen stailaus skandinaavinen

Skandinaavinen sisustus:

Valitsemalla skandinaavisen sisustustyylin, huoneet stailataan hienostuneesti minimaalisilla huonekaluilla. Asunto stailataan esim. käyttämällä lämpimiä puun sävyjä, valkoisen sävyjä sekä sisäkasveja, näin saadaan kevyt ja ilmava tilantuntu. Esimerkkinä ajan patinoima kaunis nahkasohva, jossa on viltti tai pörröinen peitto viikattuna. Tai makuuhuone, jossa kookas vuode on pedattu rennosti kerroksittain. Näillä keinoilla mallintajamme luovat hillityn ja kutsuvan sekä kodikkaan tunnelman.

Skandinaavinen sisustus:

Valitsemalla skandinaavisen sisustustyylin, huoneet stailataan hienostuneesti minimaalisilla huonekaluilla. Asunto stailataan esim. käyttämällä lämpimiä puun sävyjä, valkoisen sävyjä sekä sisäkasveja, näin saadaan kevyt ja ilmava tilantuntu. Esimerkkinä ajan patinoima kaunis nahkasohva, jossa on viltti tai pörröinen peitto viikattuna. Tai makuuhuone, jossa kookas vuode on pedattu rennosti kerroksittain. Näillä keinoilla mallintajamme luovat hillityn ja kutsuvan sekä kodikkaan tunnelman.
Before After 3D-sisustus digitaalinen stailaus skandinaavinen

Perinteinen sisustus:

Klassinen ja avoin tila luodaan asettelemalla huonekalut muodollisen perinteiseen järjestykseen. Sisustuksessa käytetään monivivahteisia värisävyjä luomaan tilaa ja keveyttä jyhkeisiin huonekaluihin. Niitä tasapainotetaan täyteläisesti koristeltujen ja kuvioitujen luonnonmateriaali tekstiilien kuten villan, silkin ja puuvillan avulla. Tekstiilien kuoseissa näkyy esim. kukkia, raitaa sekä ruutua.
Before After 3D-sisustus - Perinteinen3D-sisustus - Perinteinen
Before After 3d-sisustus pintaremontti - remontti

Pintaremonttia:

Teemme valokuvaan haluamasi pintaremontin käden käänteessä. Kysy tarjous!

Pintaremonttia:

Teemme valokuvaan haluamasi pintaremontin käden käänteessä. Kysy tarjous!
Before After 3d-sisustus pintaremontti - remontti

Kalusteiden poisto:

Poistamme valokuvasta haluamasi kalusteet ja stailaamme kuvan uusilla moderneilla kalusteilla.
Before After 3d-sisustus kalusteiden poisto kuvasta3d-sisustus kalusteiden poisto kuvasta

Lähetä kuvat

Lähetä meille kuvat sisustettavasta kohteesta jo tänään, niin toimitamme haluamasi tyylin mukaiset 3D-sisustuskuvat viimeistään huomenna. Kuvamme ovat aina viimeisteltyjä ja haluamme niiden edustavan kohdettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Rajattomat sisustus­mahdollisuudet

Yksi virtuaalisisustuksen hyvistä puolista on se ettei kiinteistönvälittäjä tai myyjä joudu raahaamaan asuntoon huonekaluja tai muuta rekvisiittaa, että saataisiin hyviä kuvia. Pahimmillaan siitä tulisikin vain kolhuja kotiin tai tavaroihin, eikä kuljetuskaan ole ilmaista.
Muitakin selkeitä etuja on. Kun asunto sisustetaan virtuaalisesti, voidaan valita sellaisiakin huonekaluja, joihin muuten ei ehkä olisi edes varaa. Lisäksi päästään esittelemään ratkaisuja vaikkapa hankalien tilojen sisustamiseen.
3D-sisustus antaa mahdollisuuden myös demonstroida vaikkapa eri värisiä tasoja, lattioiden pintamateriaaleja, tyylejä ja jopa kattavia pintaremontteja. Käytännössä siis vain taivas on rajana. Tai oikeammin: kaikki rajoitukset loistavat poissaolollaan! Ennen kaikkea digistailaus on helppoa, vaivatonta ja edullista!

Parempaa tilankäyttöä 3D-sisustus­suunnittelulla

Tilankäyttö on helpompi hahmottaa kun oikeissa paikoissa on oikean kokoisia huonekaluja. Erikoisen muotoisissa tiloissa valmiit ratkaisuideat huonekalujen paikoista ja sisustuksesta helpottavat asunnon ostajan tai vuokralaisen päätöksentekoa huomattavasti.
Viistokattohuoneen sisustaminen voi esimerkiksi olla vaikea pala kokeneemmallekin sisustajalla. Kalustamattomasta huoneesta on hankala hahmottaa mittasuhteita ja on vaikea tietää mihin mikäkin kaluste mahtuu.
Huonosti tai ahtaasti kalustettu tila valokuvassa taas voi antaa tarpeettomasti huoneen tilankäyttömahdollisuuksista negatiivisen kuvan. Virtuaalisesti sisustaessa taas voidaan kokeilla nopeasti lähes mitä tahansa vaihtoehtoja ilman, että painavia kalusteita täytyy oikeasti liikutella ympäri asuntoa.
Lopputuloksena ammattilaisemme loihtivat joskus niin hyviä tilankäyttöratkaisuja, että asunnon myyjää voi pikkuisen jopa alkaa kaduttaa koko kämpästä luopuminen.

Aitoa tunnelmaa ja autenttisuutta diginä

Tarkka virtuaalisisustus tuo asuntokuviin aitoa tunnelmaa. Vaikka puhumme virtuaalidesignista, ei aitous kuitenkaan ole pelkkä illuusio. Mittasuhteet ovat todellisia ja asunto on aina oikeastikin sisustettavissa esimerkkimme mukaisesti.
Myös mitat ovat totuuden ohjaamia sillä luomme stailattavasta tai sisustettavasta tilasta aina aluksi valokuvantarkan 3D-mallin, jonka jälkeen vasta aloitetaan virtuaalinen sisustaminen tai digistailaus.
Digitaalisesti kuviin istutettujen kalusteiden tekstuurit ja asunnon ominaispiirteet tulevat 3D-sisustuskuvissa usein jopa paremmin esille kuin manuaalisesti sisustamalla ja valokuvaamalla aikaansaaduissa valokuvissa. Tämä johtuu siitä, että linssivääristymät ja tarkennusongelmat loistavat poissaolollaan.
Pidämme aina lähtökohtaisesti kiinni autenttisuudesta tekemissämme kuvissa. Jos seinässä on reikä, saatamme laittaa sen paikalle taulun, mutta emme korjaa pinnoista kulumia tms. ellei meille ole kerrottu että asuntoon tehdään pintaremontti.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä jos jokin asia askarruttaa tai haluat tarjouksen palveluistamme. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin visualisointiin liittyviin kysymyksiin ja vinkkaamme alan hyviä käytäntöjä vaikka ilman asiakassuhdetta.