Asuntojen video- ja valokuvaus

Laadukas kuva- ja videomateriaali kertoo kohteesta enemmän kuin tuhat sanaa

Ammattilaistason kuvat ja videot kiinteistöstä auttavat ostajaa eläytymään kohteeseen jo ennen kuin hän on edes käynyt paikan päällä. Vierailtuaan kohteessa kuvien ja videoiden avulla kelpaa fiilistellä sitä vielä lisää. Silmän kauneus on puoli kauppaa.
Asuntojen kuvaus kannattaa tilata meiltä, koska ymmärrämme miten kiinteistöbisnes toimii ja mitä ostajat haluavat.
Ammattitaitomme näkyy myös kuvaustilanteessa, tehokkaana ja osaavana toimintana, joka ottaa huomioon alan erityistarpeet. Suunnittelemme yhdessä tilaajamme kanssa, miten välityskohteen myyntivaltteja korostetaan ja miten asiat esitetään kohderyhmälle.
Kuvaamme kohteita alueella: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Järvenpää, Sipoo, Kerava.

Valokuvaus

Valokuvat ovat lähes aina välityskohteen markkinoinnin perusta. Ilman niitä on hankala myydä yhtään mitään. Kiinteistön tai asunnon ostaja haluaa aina nähdä ennakkoon miltä kohde näyttää, jotta saa käsityksen siitä, kannattaako sitä mennä katsomaan paikan päälle lainkaan. Paikan päällä käytyään kuvien avulla on sitten myös mukava muistella, miltä siellä näytti. Hyvän markkinointimateriaalin avulla ostaja myy usein kohteen itse itselleen. Tässä laadukkaat kuvat ovat tietenkin avainroolissa.
Ammattitaitoiset huippukuvaajamme ottavat kustakin välityskohteesta aina niin monta kuvaa kuin tarvitaan. Jälkikäsitellyt, valmiit valokuvat toimitetaan tilaajalle 2 arkipäivän sisällä.

Käytämme kuvauksissamme alan ammattilaisia vuosien kokemuksella. Meihin voit luottaa aina – oli kyseessä sitten upea arvokiinteistö, kodikas kolmio tai vaikkapa liiketila. Tuomme siitä varmuudella parhaat puolet esiin.

Videokuvaus

Asuntovideo herättää kiinteistön eloon. Sen ansiosta asunnon ostaja pääsee tutustumaan kohteeseen kouriintuntuvammin kuin pelkkien kuvien välityksellä. Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin videokuva kertoo ainakin enemmän kuin 5 still-kuvaa. Ainakin jos kohteessa on enemmän kuin viisi huonetta!

Videolla tilojen mittasuhteet konkretisoituvat ja ostajan on helppo kuvitella itsensä paikan päälle. Kiinteistöstä kuvatun videon avulla kohteeseen on helppo uppoutua ja ihastua vaikkapa omalla kotisohvalla.

Ilmakuvaus dronella

Me kuvaamme kiinteistöt myös ilmasta! Laadukkaan ilmakuvan lisääminen esittelyvideoon on hyvä tapa esitellä kohteen ympäristöä, lähipalveluita ja maisemia. Nämä ovat monille yhtä tärkeitä asunnon valintakriteereitä kuin itse kiinteistö.

Ilmasta kuvattuun videoon voidaan lisätä myös kiinnitettyjä merkkauksia, jotka tekevät etäisyyksien ja mittasuhteiden hahmottamisesta helppoa. Näin tulee konkreettisella tavalla selväksi, että kuinka pitkä matka on vaikkapa lähimpään kauppaan tai bussipysäkille.

Miksi kannattaa tilata kuvat ja videot juuri meiltä?

Me olemme toimineet alalla jo vuosia. Oikeasti. Emme vain väitä tietävämme miten kiinteistökauppa toimii, vaan olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään kiinteistöjen myynnissä jo toimintamme alusta lähtien. Pitäisikin ehkä kysyä, miksi kukaan haluaisi käyttää jotain kokemattomampaa tahoa? Laatumme voi todentaa alta.

Esimerkkejä töistämme

Esimerkkejä töistämme

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä jos jokin asia askarruttaa tai haluat tarjouksen palveluistamme. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin visualisointiin liittyviin kysymyksiin ja vinkkaamme alan hyviä käytäntöjä vaikka ilman asiakassuhdetta.