ARK7 on pääkaupunkiseudulla toimiva arkkitehtitoimisto, joka suunnittelee pääsääntöisesti asuinrakennuksia, mutta myös toimitiloja ja saneerauskohteita. Toimisto on tehnyt Go Visualin kanssa yhteistyötä viitisen vuotta ja tilannut muun muassa visualisointi- ja markkinointikuvia.

“Meille tulee tarpeet nopealla syklillä, joten tarvitsemme kumppanin, joka kykenee reagoimaan nopeasti. Go Visualilta olemme saaneet laadukkaita kuvia tiukoissakin paikoissa”, kertoo arkkitehti Mikko Rosti ARK7:ltä.

Visualisointikuva arkkitehtitoimistolle

Kuvat korkeiden laatuvaatimusten mukaan

ARK7 esittelee suunnitellut asuinrakennukset kaupungille, jolloin laadukkaat visualisointikuvat ovat tärkeitä.

“Meidän aikamme ei riitä visualisointikuvien toteuttamiseen, joten hyödynnämme mielellämme ammattilaista. Lisäksi visualisoinnin taso on noussut niin paljon viime vuosina, että emme pystyisi itse panostamaan laatuun riittävästi”, Rosti kertoo.

Arkkitehtitoimisto tarvitsee laadukkaita kuvia myös asuntojen markkinointiin.

“Myös myyntikuvien laatu on kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Kuvat ovat nykyään todella pikkutarkkoja. Etenkin sisäkuvissa kalusteiden on oltava todellisen tuotteen näköisiä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Go Visualin kuvien laatuun.”

Yhteistyötä myös jatkossa

ARK7 on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä useankin toimijan kanssa, mutta lopulta luottokumppaniksi on vakiintunut Go Visual.

“Saamme Go Visualilta luonnoksen ja kommentoimme sitä. He ovat ymmärtäneet muutostoiveemme todella hyvin. Projektit on saatu aina ripeästi maaliin”, Rosti kertoo.