Prime House on läntisellä pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälitystoimisto, joka myy uudiskohteita sekä muita kiinteistöjä ja asuntoja. Yritykselle on ensiarvoisen tärkeää tarjota asiakkailleen laadukkaat kuvat kohteista – myös niistä kohteista, joita ei vielä ole olemassa.

Prime House on tilannut Go Visualilta uudiskohteiden 3D-kuvia ja -animaatioita sekä olemassa olevien asuntojen puhdistettuja pohjakuvia ja virtuaalistailauksia.

“3D-kuvat ja -animaatiot auttavat hahmottamaan paremmin lopputulosta kuin pelkät arkkitehtikuvat”, kertoo Prime Housen tiiminvetäjä Helena Ranki-Puhakka.

Myös tyhjän asunnon huoneiden kokoa voi olla vaikea hahmottaa. Virtuaalistailaus antaa tärkeää tietoa siitä, mitä huoneisiin mahtuu. 

“Tämä on nopeampaa ja edullisempaa kuin se, että tilaan tuodaan oikeat huonekalut.”

Nopeaa ja joustavaa yhteistyötä

Prime House teetätti kuvat aikaisemmin Virossa, mutta ongelmaksi muodostui yhteisen kielen puute ja erilaiset sisustuskäsitykset virtuaalistailauksissa. 

Go Visual saa kiitosta laadukkaista ja näyttävän näköisistä kuvista sekä nopeasta reagoinnista.

“Saamme Go Visualilta aina todella laadukkaat kuvat, joissa on korkea resoluutio. Näin voimme hyödyntää kuvia myös esimerkiksi tonttikylteissä.”

“Virtuaalistailauksissa on käytössä modernit huonekalut, jotka sopivat suomalaiseen makuun. Tämä mahdollistaa näyttävät lopputulokset pieniä yksityiskohtia myöten”, Ranki-Puhakka sanoo.

Hän antaa Go Visualille kiitosta myös siitä, että he saavat kuvat kätevästi ja nopeasti sähköpostilla eikä erillisiä ohjelmia tai sovelluksia tarvita.

“Suosittelen Go Visualin palveluita rakennusliikkeille ja kiinteistönvälittäjille, etenkin uudiskohteisiin. Virtuaalistailaukset sopivat lisäksi kaikille rakennusten ja talopakettien myyjille”, Ranki-Puhakka kertoo.

3D-ulkokuva uudiskohteesta.